Službeno: Balić pojačao Wetzlar

Nijemci oduševljeni

Službeno: Balić pojačao Wetzlar

A. Beganović

Jedan od najbolji svjetskih rukometaša svih vremena, Ivano Balić, karijeru će nastaviti u Wetzlaru, čije boje brani i nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Adnan Harmandić.

Balić je danas uspješno prošao liječničke preglede nakon kojih je potpisao ugovor sa Wetzlarom u kojem će nositi dres s brojem 34.

"Navijačima Wetzlara mogu obećati da ću igrati maksimalno i davati sve od sebe. Svi znaju koliko je Bundesliga tvrda i jaka s velikim brojem jakih momčadi. Svaka utakmica bit će teška, odnosi se to posebno na moju malenkost jer sam se priključio tek desetak dana prije početka prvenstva", prenose Sportske novosti Balićevu izjavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.