Službeno: BiH i Bjelorusija neće igrati u Tuzli

Sajam bitniji od reprezentacije

Službeno: BiH i Bjelorusija neće igrati u Tuzli

A. Beganović

Kvalifikacijski susret rukometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Bjelorusije neće biti odigran u Tuzli, potvrđeno je za SportSport.ba iz Rukometnog saveza naše zemlje.

Izabranici Dragana Markovića su susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Bjelorusijom trebali odigrati u Tuzli 10. juna, no pošto je u tom terminu u Mejdanu zakazan i Sajam Energa ovaj veoma bitan meč za naš nacionalni tim biće odigran u nekom drugom gradu.

Iz Tuzle su danas obavijestili Rukometni savez BiH da se u Mejdanu 10. juna neće moći igrati kvalifikacijski susret, što nam je potvrdio i generalni sekretar Rukometnog saveza BiH, Smajo Karačić.

Tako će BiH i Bjelorusija kvalifikacijski susret odigrati u Sarajevu, Goraždu ili Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.