Smijeh do suza: Bh. golman primio najsmješniji gol ikada

Burić se previše radovao

Smijeh do suza: Bh. golman primio najsmješniji gol ikada

Reprezentativni golman bh. reprezentacije Benjamin Burić postao je pravi hit na društvenim mrežama zbog komičnog gola kojeg je primio u susretu svog Wetzlara i Mindenda.

Iako je na toj utakmici imao čak 13 odbrana, njegova partija protiv Mindena će ostati upamćena po jednoj koja se na kraju po njega završila neslavno.

U trenucima kada se 'lomila' utakmica, Burić je zabilježio jednu dobru odbranu i onda je uzdignutih ruku slavio okrenut prema navijačima. 

Njegovo slavlje trajalo je duže nego što je trebalo, jer mu je u međuvremenu saigrač poslao loptu nazad, a ona se samo otkotrljala u Burićev gol.

Saigrač svakako snosi dobar dio krivice za ovaj gol, ali Burić je ipak napravio kiks koji će se dugo pamtiti.

Za kraj, treba spomenuti da je Burićev Wetzlar slavio sa 26:22, pa se greška našeg golmana ipak nije odrazila na rezultat. 


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi