Tuzlanke žele pobjedu

Sorak: U subotu ćemo vidjeti gdje smo

E. Dindić

U okviru 19.kola Premijer lige za rukometašice Bosne i Hercegovine za rukometašice u Tuzli se igra veliki derbi između domaće ekipe Jedinstvo AtlasRelax iz Tuzle i ekipe HŽRK Grude neporaženog tima u dosadaašnjem dijelu prvenstva.

Istina pitanje prvaka je riješeno, gošćama treba još samo jedan bod da osvoje da bi i službeno potvrdile titulu, ali domaće rukometašice žele pobjedu i da prekinu niz Gruda koji traje već 54 utakmice bez poraza. 

Jedna od najboljih rukometašica ekipe Jedinstvo AtlasRelaxa Marijana Sorak bila je vrlo optimistična pred subotnji derbi. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

" Kao što kaže direktor, nismo imali mnogo teških utakmica do ovog susreta sa Grudama. Spremamo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu. Sve smo zdrave i treneru na raspolaganju, a on će imati slatke muke da izabere najbolje koje će izaći na parket. U subotu ćemo vidjeti gdje smo i što smo, to je ta utakmica koja će nam biti predigra za kup. Sve zavisi kako i šta možda ćemo ih izvući u polufinale i moramo biti spremni za sve", zaključila je Sorak. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi