SportSport.ba i Bosna BH Gas nagrađuju

Osvojite ulaznice i navijajte za Studente

SportSport.ba i Bosna BH Gas nagrađuju

A. Beganović

U okviru 8. kola Lige prvaka za rukometaše bosanskohercegovački prvak Bosna BH Gas u subotu će sa početkom u 19 sati u Skenderiji snage odmjeriti sa ruskim viceprvakom St. Petersburgom.

Pobjedom nad ruskom momčadi izabranici Irfana Smajlagića približili bi se istorijskom uspjehu bh. sporta, plasmanu u osminu finala Lige prvaka.

Studentima će za ostvarenje cilja biti potrebna velika podrška s tribina pa će zbog toga klub i SportSport.ba u narednim danima najsretnijim posjetiocima našeg portala podijeliti 30 ulaznica (svaki dan po deset).

Kako bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da tačno odgovorite na pitanje: Kako se zove trener Bosna BH Gasa?

Odgovore šaljite na zid naše Facebook grupe.

Imena 10 sretnih dobitnika ulaznica biće objavljena sutra u 12 sati, a iste se mogu podići u redakciji SportSport.ba u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2, 17 sprat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.