Sramotno: Bosnin rukometaš se tukao s publikom

Opravdanja nema

Sramotno: Bosnin rukometaš se tukao s publikom

A. Beganović

Jedan od derbija 15. kola Premijer lige za rukometaše sinoć su u Živinicama odigrali domaći Konjuh i Bosna BH Telecom. Domaći rukometaši slavili su sa 36:26, a susret je obilježilo nedolično ponašanje jednog Bosninog igrača.

Naime, pred sami kraj susreta jedan Bosnin igrač potukao se sa navijačima domaće momčadi.

U video prilogu koji nam je poslan iz Živinica, jasno se vidi kako se jedan od Bosninih igrača tuče sa publikom. O kome je riječ doista ne znamo, no uvjereni smo da ovako sramotno ponašanje ovog mladog rukometaša neće ostati nekažnjeno.

Opravdanja nema, iako je možda mladi rukometaš bio provociran od strane publike, pa i više od toga, no kao profesionalni sportista on se mora znati nositi sa tim.

Na potezu su nadležni organi Rukometnog saveza BiH, kao i stručni štab Studenata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.