Srbija i Danska odigrali bez pobjednika

Juniorsko SP rukometaša

Srbija i Danska odigrali bez pobjednika

E. Škorić

Rukometaši Srbije do 21 godine remizirali su sa Danskom u dvorani Borik u Banjoj Luci.

Srbija je u sklopu četvrtog kola grupe A SP-a za rukometaše juniore odmjerila snage s Danskom, ponajboljom selekcijom na čitavom turniru.

Neugodni Skandinavci su, ipak, ostali i bez četvrte pobjede. Remizirali su sa Srbijom, koja je u Boriku imala 13:12 nakon prvih pola sata igre, a konačan rezultat glasio je 24:24.

Danska ostaje lider sa sedam bodova, Srbija ima pet, Francuska, Rusija i Tunis po četiri. U posljednjem kolu Srbija igra protiv posljednjeplasirane Angole koja nema nijedan bod, dok će Danci odmjeriti snage s Rusima. Francuzi pobjedom nad Tunisom žele završiti na trećem mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.