Stošljević: Borac je zaista sjajan klub

Novo pojačanje Banjalučana za SportSport.ba

Stošljević: Borac je zaista sjajan klub

D. Vejo

Mihailo Stošljević odradio je već dva treninga sa ekipom banjalučkog Borca.

Srbijanski igrač prva je akvizicija Velikana iz Gospodske ove zime. U Banja Luku je stigao krajem decembra prošle godine, a kako kaže, prvi utisci zaista su sjajni, dok o saigračima ima samo riječi hvale.

"Presrećan sam u Borcu. Uslovi su sjajni te ima dosta prostora za napredak. Saigrači su druželjubivi prema meni, dosta mi pomažu kako bih se što prije uklopio u tim i kako bismo zaigrali kao pravi kolektiv", ističe za SportSport.ba novo pojačanje RK Borac, Mihailo Stošljević.

Neizbježno pitanje, bilo je i to, ko je prema njegovom mišljenju favorit na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

"Prednost dajem Francuzima. Imaju dosta kvalitetan tim predvođen Karabatićem. Smatram da su favoriti iz razloga što igraju u svojoj zemlji i pred svojom publikom", dodaje Stošljević.

U karijeri, Stošljević je nastupa za ljute gradske rivale Crvenu zvezdu i Partizan, Voždovac, Topličanin i Prijedor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi