Studenti bez Međića na Constantu?

EHF suspendovao Međića, Bosna uputila žalbu

Studenti bez Međića na Constantu?

A. Beganović

Rukometaši aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, Bosna BH Gasa, u subotu će u okviru 9. kola Lige prvaka odmjeriti snage sa rumunskom Constantom, no na našu veliku žalost Studenti će u ovaj susret najvjerovatnije ući oslabljeni.

Naime, SportSport.ba saznaje da je Evropska rukometna federacija suspendovala Tarika Međića zbog crvenog kartona dobijenog na susretu sa St. Petersburgom.

Iz sarajevskog kluba najavili su žalbu, a do petka bi se definitivno trebalo znati da li će Međić imati pravo nastupa u duelu sa Constantom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.