Studenti gostuju u Zagrebu

Liga prvaka za rukometaše, 2. kolo

Studenti gostuju u Zagrebu

A. Beganović

U okviru 2. kola Lige prvaka za rukometaše bh. predstavnik Bosna večeras će u Zagrebu snage odmjeriti sa domaćom momčadi.

U prošloj sezoni Studenti su u Zagrebu poraženi sa 19 razlike, a uoči večerašnjeg duela trener našeg šampiona Irfan Smajlagić ističe:

"Cilj nam je dobro odigrati, napraviti više nego na prethodnim utakmicama. U ovom momentu je to naša realnost. Da smo sve odradili na vrijeme i da smo kompletni, možda bismo drugačije razmišljali".

"Sa velikim nestrpljenjem očekujemo večerasnju utakmicu protiv ekipe Zagreba, nakon ne tako dobrog početka sezone ova utakmica nam je prilika da pokažemo da mi igrači živimo i igramo kao jedno, obećajem u ime čitavog tima da ćemo dati sve od sebe, a sa takvim pristupom doći ćemo i do pozitivnog rezultata", za SportSport.ba je rekao Amir Čakić.

S druge strane trener Zagreba Ivica Obrvan uvjeren je da će njegovi izabranici nastaviti pobjednički niz.

"Vjerujem da ćemo nastaviti pobjednički niz. Osjetno smo bolji od Bosne. Očekujem dobru utakmicu, našu kvalitetnu, angažiranu i koncentriranu igru tokom cijelog susreta". istakao je Obrvan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.