Studenti i SportSport.ba nagrađuju

Čak 60 ulaznica u nagradnoj igri

Studenti i SportSport.ba nagrađuju

A. Beganović

U okviru osmine finala Lige prvaka za rukometaše bosanskohercegovački prvak Bosna BH Gas u nedjelju će sa početkom u 18 sati u Skenderiji snage odmjeriti sa ruskim prvakom Čehovskim medvedima.

Izabranici Irfana Smajlagića prolazom u osminu finala Lige prvaka napravili su istorijski rezultat bh. klupskog sporta i sasvim sigurno zaslužuju u nedjelju veliku podršku sa tribina.

SportSport.ba i Studenti će u narednim danima posjetiocima najčitanijeg sportskog portala u regionu podijeliti čak 60 ulaznica, odnosno od danas pa do nedjelje svaki dan biće dijeljeno 10 ulaznica.

Kako bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da tačno odgovorite na pitanje: Sa koliko bodova su Studenti završili grupno takmičenje u Ligi prvaka?

Odgovore šaljite na zid naše Facebook grupe.

Imena 10 sretnih dobitnika ulaznica biće objavljivana svaki dan, a iste se mogu podići od četvrtka u redakciji SportSport.ba u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2, 17 sprat.

Napomena: U nagradnoj igri mogu učestvovati samo punoljetne osobe.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.