Studenti izgubili, ali nisu osramoćeni

SEHA liga

Studenti izgubili, ali nisu osramoćeni

A. Beganović

U okviru 17. kola Regionalne lige rukometaši Bosna BH Telecoma na Mojmilu su poraženi od Tatrana (38:28), no za razliku od nekih prijašnjih utakmice, večeras su Studenti pružili sasvim pristojnu partiju.

Istina, Tatran je vodio tokom cijele utakmice, ali izabranici Gorana Tomića nisu se osramotili, što je svakako ohrabrujuće pred naredna iskušenja ove mlade momčadi.

Na odmor se otišlo sa rezultatom 19:11 za goste iz Slovačke i pitanje pobjednika već tada je bilo rješeno, dok su u drugom dijelu mladi Studenti bili i više nego ravnopravan prtotivnik favoriziranim Slovacima.

Kod Bosne najefikasniji su bili Zulfić sa 8, te Alilbegović i Hrbat sa po 6 golova, dok je Antl sa 13 golova bio najefikasniji kod Tatrana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.