Najzanimljviji detalji sa sinoćnje utakmice

Studenti nadigrali Skaute

A. Beganović

U zaostaloj utakmici 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sinoć je Bosna BH Gas u Ljubuškom savladala domaći Izviđač (26:21).

Domaći rukometaši bolje su otvorili utakmicu i na samom početku su poveli sa 3:0, te sa 7:3. Međutim, izabranici Irfana Smajlagića uspjeli su do odmora preokrenuti rezultat u svoju korist i na isti otići sa golom viška (10:9).

Početkom drugog dijela Studenti su se serijom od 3:0 odvojili na četiri gola viška (13:9) i sigurnom igrom su tu prednost uspjeli sačuvati do kraja.

Treba istači da je domaća publika aplauzom ispratila Studente sa parkate, no u isto vrijeme gostujuća klupa na kojoj je sjedio i član predsjedništva RSBiH, Stanislav Mucić, tokom cijele utakmice bila je nekorektna. Mucić i društvo vršili su ogroman pritisak na sudije, a pomenuti član predcjedništva je  fizički prijetio najboljem igraču Studenata, Igoru Karačiću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.