Studenti od danas RK Bosna BH Telecom

Aktuelni prvak BiH dobio novog generalnog sponzora

Studenti od danas RK Bosna BH Telecom

A. Beganović

Aktuelni prvak naše zemlje, RK Bosna, dobio je novog generalnog spozora, pa će tako od danas puno ime dugogdišnjeg bh. prvaka glasiti RK Bosna BH Telecom.

"Kao što Vam je poznato, RK Bosna je u prethodnom periodu, osim aktivnosti u organizacionom dijelu kluba i promjeni cjelokupnog igračkog kadra kao i rukovodstva i stručnog štaba kluba, bila u velikoj mjeri upitna kao nabolji sportski bh brand, odnosno da li će uopšte nastaviti takmičenje u Ligi Šampiona ali i svim drugim takmičenjima (SEHA Liga, Premijer Liga i KUP BiH).

Na svu sreću, kako nas u klubu, tako i svih prijatelja kluba i sporta uopšte, našem klubu je u ovom teškom vremenu u kojem živimo, veliku podršku, možda i ključnu u borbi za opstanak kluba, pružila Kompanija BH Telecom. Sa ponosom možemo istaći da naš klub od danas nosi ime RK Bosna BH Telecom", navodi se u saopštenju kojeje stiglo na našu adresu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije