Studenti opet bolji od Katar Armyja

U prijateljskom susretu

Studenti opet bolji od Katar Armyja

A. Beganović, foto: A. Balić

Rukometaši Bosna BH Gasa i u drugom prijateljskom susretu bili su bolji od ekipe Katar Army (33:28).

Izabranici Irfana Smajlagića upisali su još jednu pobjedu u prijateljskom susretu. Večeras su na Mojmilu drugi put u dva dana savladali Katar Army.

Početak susreta pripao je gostima, koji su većim dijelom prvog poluvremena bili u vodstvu, a na odmor su otišli sa dva gola viška (15:13).

Do 15. minuta drugog dijela izabranici Ekrema Jaganjca imali su prednost, no onda su Studenti zaigrali mnogo bolje, te su uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist.

Treba istači da je trener Studenata, Irfan Smajlagić, priliku pružio svim igračima koji su bili u zapisniku. Zbog lakših povreda za Bosnu nisu igrali Faruk Vražalić i Peter Pucelj, dok je Igor Karčić na terenu proveo nekih 15 minuta.

Kod Bosne najefikasniji su bili Duško Čelica sa 9, te Petar Kapisoda sa 8 golova, dok su kod gostiju Awad Hasan sa 8, te Foutin Esher i Mahbi Mohamed sa po 5 golova bili najefikasniji.

Prijateljski susret:
Bosna BH Gas - Katar Army 33:28 (13:15)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti