Studenti pobjedom nad Čapljinom okončali jesenji dio sezone

Premijer liga za rukometaše, 13. kolo

Studenti pobjedom nad Čapljinom okončali jesenji dio sezone

A. Beganović

U okviru 13. kola Premijer lige za rukometaše Bosna BH Gas je pred svojim navijačima savladala Čapljinu (32:30).

Jesenji dio premijerligaške sezone rukometaši Bosne su okončali na najbolji mogući način. Naime, u posljednjem susretu jesenjeg dijela sezone izabranici Zuhdije Korkarića su savladali vrlo dobru momčad iz Čapljine.

U prvom poluvremenu Studenti su bili dosta bolji, te su na odmor otišli sa zalihom od četiri gola (18:12). Međutim, u drugom dijelu gosti se bude, te uspjevaju smanjiti prednost Bosne za konačnih 32:30.

Kod pobjedničke momčadi najefikasniji su bili Vedran Delić sa sedam, te Muhamed Zulfić sa pet golova, dok su Nikola Bartolović sa sedam, te Marin Vegar sa šest golova bili najefikasniji kod Čapljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.