Studenti popravili dojam: Večeras samo minus 12

Nova pobjeda Metalurga

Studenti popravili dojam: Večeras samo minus 12

A. Beganović

U zaostaloj utakmici 12. kola Regionalne lige Metalurg je večeras u Skoplju savladao aktuelne prvake naše zemlje, rukometaše Bosna BH Telecoma (31:19).

I u drugoj utakmici u dva dana Studenti su očekivano poraženi od Metalurga (31:19). Međutim, za razliku od jučerašnje utakmice, kada su poraženi sa 36:11 izabranici Gorana Tomića večeras su pružili bolju partiju i koliko-toliko su popravili doojam.

Kod Bosna BH Telecoma najefikasniji je bio Hrbat sa 9 golova, dok je kod Metalurga sa 7 golova najefikasniji bio Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.