Studenti sutra protiv Tatrana

SEHA liga

Studenti sutra protiv Tatrana

A. Beganović

U okviru 17. kola Regionalne lige rukometaši Bosna BH Telecoma sutra će na Mojmilu snage odmjeriti sa slovačkim prvakom Tatranom iz Prešova.

Podmlađeni Studenti sa novim trenerom na klupi, Goranom Tomićem, sutra će u 19:30 sati na Mojmilu ugostiti Tatran, koji u ovaj duel ulazi kao apsolutni favorit.

Svaki rezultatom osim pobjede slovačke momčadi bio bi ravan čudu, a toga su svjesni i u redovima aktuelnog bh. prvaka.

"Cilj je pružiti maksimum, ostaviti srce na terenu. Svjesni smo da je Tatran favorit, no isto tako smo uvjereni da će naši mladi momci pružiti sve od sebe. Pozivamo sve navijače i ljubitelje rukometa da sutra pruže podršku ovim mladim rukometašima", istakao je direktor kluba Kenan Magoda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije