Studenti traže odgodu

Bh. šampion ne putuje u Makedoniju

Studenti traže odgodu

A. Beganović

Kao što smo u prethodnom tekstu vezanom za SEHA ligu napisali, situacija se mijenja iz sata u sat.

Iako iz Hrvatske, gdje je i sjedište Rukometne regionalne lige, tvrde da će se u 1. kolu u subotu odigrati tri utakmice, SportSport.ba saznaje da Bosna BH Gas neće putovati u Makedoniju na megdan Metalurgu, odnosno Studenti će danas zatražiti odgodu utakmice.

"Danas ćemo tražiti odgodu utakmice 1. kola. Bosna je za Regionalnu ligu i tu nema nikakve priče, ali neke stvari se moraju postaviti na mjesto. Ko će igrati, koliko klubova će biti, mislim da se to mora znati. Organizator takmičenja mora imati neke obaveze koje će ispoštovati, kao i klubovi koji se takmiče u ligi. Dakle, apsolutno smo za Regionalnu ligu, ali prije samog početka iste moramo imati neke garancije od organizatora što se tiče generalnog sponzora", za naš portal rekao je direktor Studenata, Kenan Magoda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.