Studenti u proljetnom dijelu sa pojačanim sastavom

RK Bosna počeo s radom

Studenti u proljetnom dijelu sa pojačanim sastavom

E. Škorić

I rukometaši Bosne su, kao i većina ekipa iz Premijer lige BiH, počeli sa radom. Ekipa je u odnosu na jesenji dio pojačana. 

Novi igrači Studenata su Dinko Dedović (Goražde) i Dragan Kondić (Kozara). U toku su pregovori sa još nekim igračima koji bi u narednom periodu trebali pojačati Studente i time pomoći u ostvarenju konačnog cilja, a to je Liga 4 za Prvaka BiH.

"Kompletan dio priprema ćemo obaviti u Sarajevu. Odigrat ćemo nekoliko prijateljskih utakmica u kojima ćemo uigrati ekpu. Što se tiče odlazaka, zvanično još niko nije napustio klub, a da li će biti saznat ćemo u narednom periodu. Rezultatski cilj je Liga 4 i vjerujemo da ćemo sa postojećim igračkim kadrom uz ova pojačanja ostvariti svoj cilj", rekao je direktor RK Bosna Šerif Krajišnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti