Studenti u subotu ipak ugošćuju Vardar

Dobre vijesti iz RK Bosna

Studenti u subotu ipak ugošćuju Vardar

A. Beganović

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, RK Bosna, ipak ćže nastaviti takmičenje u Regionalnoj rukometnoj ligi i to već u subotu kada će u 19:00 sati na Mojmilu snage odmjeriti sa Vardarom.

Iako su jučer iz bh. kluba obavijestili vodstvo SEHA lige da zbog teške finansijske situacije otkazuju utakmice sa Metalurgom i Vardarom, ipak su čelnici Studenata obezbijedili minimum uslova za odigravanje utakmica do kraja ovog dijela sezone.

Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i direktor kluba, Kenan Magoda.

"Situacija nije najbolja i tu se nema šta lagati. Predsjednik kluba zbog zdravstvenih razloga neće biti dispoziciji mjesec dana, no zahvaljujući jednom od članova Upravnog odbora obezbijeđeni su uslovi za odigravanje susreta do kraja ove godine. Na pauzi ćemo vidjeti šta i kako dalje, odnosno vidjet ćemo kakva je budućnost kluba", istakao je Magoda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.