Studentima je neophodna podrška

RK Bosna - Chambery od 19 sati

Studentima je neophodna podrška

E. Škorić

Još tri sata ostalo je do početka utakmice RK Bosna - Chambery, koja se u sklou 3. kola EHF Lige prvaka igra u Skenderiji.

Studenti su na otvaranju poraženi od švicarskog Kadettena, potom je uslijedio poraz u Zagrebu, a prvu pobjedu izabranici Irfana Smajlagića tražit će danas u Skenderiji protiv snažne francuske momčadi Chambery.

''Trebaće nam vremena i podrška navijača kakva je bila jučer protiv Nexee. Bit će poraza i pobjeda, ali najvažnije je da gradimo samopouzdanje i budemo istrajni u ostvarenju naših ciljeva'', izjavio je trener Smajlagić.

Iz Bosne pozivaju sve navijače u Skenderiju, kako bi uz njihovu pomoć i veliku borbenost na parketu ostvarili prvu pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije