Šuman odabrao 16 rukometaša za Španiju

Pred duel u Valladolidu

Šuman odabrao 16 rukometaša za Španiju

Selektor rukometne bh. reprezentacije Bilal Šuman odabrao je rukometaše na koje će računati protiv Španije. 

Naši rukometaši će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo započeti večerašnjom utakmicom u Valladolidu protiv Španije, a u svom debiju na poziciji selektora Bilal Šuman je odabrao 16 rukometaša.

Šuman se odlučio za sljedeće igrače: Benjamin Burić, Nebojša Grahovac, Alen Ovčina, Tomislav Nuić, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Marin Vegar, Marko Tarabochia, Ivan Karačić, Josip Perić, Marko Panić, Faruk Vražalić, Kristijan Jarak, Vladimir Vranješ, Muhamed Toromanović i Senjamin Burić. 

Duel protiv Španije s tribina će posmatrati Deni Đozić i Saša Marjanac, dok su u BiH ostali Vladan Lončar, Mario Pavlak, Mario Blažević i Benjamin Čičkušić. 

Podsjetimo, utakmica između Španije i BiH igra se večeras s početkom u 20:30 sati uz prijenos na FACE TV. U drugoj utakmici grupe 3 se sastaju Austrija i Finska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi