Sutra prijateljski duel rukometaša Borca i Crvene Zvezde

Spektakl u Boriku

Sutra prijateljski duel rukometaša Borca i Crvene Zvezde

S. Mlaćo

Rukometni klub Borac iz Banja Luke pripremio je pravu poslasticu za svoje navijače.

Naime, u srijedu 30. avgusta Banja luka će bit domaćin velikog rukometnog spektakla u kojem će snage u dovrani Borik odmjeriti Borac i beogradska Crvena Zvezda.

Crvenu Zvezdu sa klupe predvodi legendarni Nenad Perunčić, a ulaznice su u prodaji od petka 25. avgusta, na trgu Krajine i dvorani Borik.

Za penzionere i djecu mlađu od 12 godina ulaz će biti besplatan.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iz RK Borac m:tel su pozvali svoje navijače da dođu na ovaj meč i uživaju u pravom spektaklu. Zanimljivo da će po prvi put ispred Borika sat vremena prije početka ove utakmice biti postavljeno "navijačko ćoše"- mjesto za rukometno druženje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi