Tahirović: Moramo naplatiti dugove

Kapiten naše selekcije poručuje:

Tahirović: Moramo naplatiti dugove

A. Beganović

"Sa nestrpljenjem očekujem susret s Italijom. Oni su naši veliki dužnici i sutra ćemo učiniti sve da ih dobijemo sa što većom razlikom", rekao je kapiten naše rukometne reprezentacije Enid Tahirović i nadodao: 

"Iako smo svi umorni od naporne sezone siguran sam da ćemo obradovati naše navijače. Mislim da će susret s Italijom biti prava uvertirta pred teško gostovanje u Švicarskoj. Ne smijemo sebi dozvoliti da nas Italijani iznenade i ukoliko u utakmicu uđemo ozbiljno dobar rezultat neće izostati. Moja velika želja je da u sutrašnjem meču s Italijom odigramo dobro i pokažemo da je remi u Italiji bio samo plod nesretnih okolnosti.

Na pitanje da li je atmosfera narušena nedolaskom Branislava Obradovića na pripreme Tahirović je odgovorio:

"Ma ne, o tome više niko ne priča. Obradović zna najbolje zašto je napravio taj potez. Ja stvarno ne želim da ulazim u tu problematiku. Atmosfera među momcima je izvrsna i mi koji smo ovdje sigurno nećemo razočarati navijače."

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.