Tahirović: Suze su mi krenule

Legenadrni bh. golman plakao od sreće

Tahirović: Suze su mi krenule

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine plasirale se na Svjetsko prvenstvo, a kraj susreta sa suzama u očima dočekao je naš legendarni bh. golman, koji sada radi u Rukometnom savezu BiH, Enid Tahirović.

Enid Tahirović je svojim fenomenalnim partijama na golu rukometne reprezentacije zadužio Bosnu i Hercegovinu, ali nažalost nije uspio sa reprezentacijom otići na veliko takmičenje. Međutim, dočekao je Enid da se rukometni Zmajevi plasiraju na smotru najboljih svjetskih selekcija, a za SportSport.ba govori o tome kako je vidio večerašnji susret.

"Nevjerovatan susret i na kraju smo zasluženo slavili. Tresao sam se zadnjih deset minuta, a kada je označen kraj, suze su mi krenule. Mislim da to dovoljno govori o tome kako sam se osjećao", istakao je Tahirović za naš portal.

"Čestitke stručnom štabu, igračima. Hvala im, doista se osjećam ponosno. Želim i našim Zmajevima večeras dobar rezultat, pa da zaokružimo na fenomenalan način ovaj nevjerovatni dan za bh. sport. Prvo odbojkaši, pa moji rukometaši i još samo fudbaleri", dodao je legendarni bh. golman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.