Tahirović: Zamijenili smo uloge

BiH protiv Srbije u Nišu

Tahirović: Zamijenili smo uloge

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u Nišu, gdje će u dvorani Čair sutra sa početkom od 19 sati odigrati susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa selekcijom Srbije.

Jedan od junaka brilijantne pobjede u dvorani „Mirza Delibašić“ nad istim protivnikom bio je kapiten bh. selekcije Enid Tahirović. Golman nacionalnog tima naše zemlje u ključnim trenucima susreta u Skenderiji zaključao je vrata svog gola i donio Bosni i Hercegovini prednost.

   Bez obzira koliko nam značila pobjeda u Skenderiji, moramo je što prije potisnuti iz glava i potpuno se koncentrisati na drugi susret sa Srbijom. U Nišu će biti mnogo teže. Srbija će učiniti sve da se iskupi pred svojim navijačima, a u slučaju poraza vjerovatno bi ispali iz kombinacija za plasman dalje. Domaći će rukometaši igrati pod velikim pritiskom i tu bi mogla biti naša šansa. Sad su uloge zamijenjene, kazao je za SportSport.ba sjajni golman bh. tima.

Susret kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2010. godine u Austriji između domaće selekcije Srbije i Bosne i Hercegovine odigraće se danas u dvorani Čair u Nišu sa početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije