Tarabochia: Znamo šta nam je činiti za pobjedu

Bh. reprezentativac za SportSport.ba

Tarabochia: Znamo šta nam je činiti za pobjedu

Izabranici Dragana Markovića danas će u Kaunasu odmjeriti snage sa domaćom Litvanijom u okviru 2. kola kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo. 

Naši rukometaši za uspješan nastavak puta ka Francuskoj žele ostvariti prvu gostujuću pobjedu nad Litvancima, a uz to imaju puno motiva da se revanširaju za posljednji poraz koji nas je koštao plasmana na EURO 2016. 

To je u kratkom razgovoru za SportSport.ba potvrdio i Marko Tarabochia. 

"Sretni smo zbog pobjede protiv Slovačke, jer u tom trenutku bilo nam je najvažnije otvoriti kvalifikacije na pravi način. Zahvaljujući fenomenalnoj podršci navijača uspjeli smo u tome i sada idemo učiniti sve da pobijedimo i Litvaniju", kazao nam je Tarabochia, te dodao:

"Svi igrači su maksimalno motivisani da se Litvancima oduže za poraz iz prošlih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Analizirali smo dobro protivnika i znamo šta nam je činiti danas za važnu pobjedu. Nadam se da ćemo slaviti na kraju", poručio je rukometaš Wisle Plock.

Podsjećamo, utakmica između Litvanije i BiH počinje u 17 sati uz direktan prijenos na programu BHT1. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.