Tatabanya naredna stanica u Vranješevoj karijeri

Piše balkan-handball.com

Tatabanya naredna stanica u Vranješevoj karijeri

Rukometani reprezentativac naše zemlje Vladimir Vranješ od sljedeće sezone će nastupati za Tatabanyju, piše balkan-handball.com.

Naš pivot je u protekle tri sezone veoma dobro nastupao za Pick Szeged, a iako se činilo da će karijeru nastaviti u Malmou, naredna stanica u njegovoj karijeri će vjerovatno biti Tatabanya.

Nekadašnji srbijanski selektor Vladan Matić je navodno privolio Vladimira Vranješa da dođe u ambiciozni mađarski tim, od bh. rukometaša se očekuje da svojim nastupima pomogne Tatabanyju da bude još kvalitetnija u sljedećoj sezoni. 

Vranješ je prije dolaska u Pick Szeged nastupao za Borac, Prijedor, Slovenj Gradec i Ademar Leon. Za reprezentaciju je dosad nastupio u 43 utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi