Naš reprezentativac nakon poraza

Terzić: Bilo nam je teško igrati

Mirsad Terzić je nakon poraza od Hrvatske i ispadanja sa Svjetskog prvenstva dao izjavu za SportSport.ba u kojoj se dotakao utakmice sa našim zapadnim susjedima.

"Čestitam Hrvatskoj na korektnoj igri. Utakmica nebitna i nama i njima, nama je teško bilo igrati... Pokušat ćemo ostati mirni i ovaj turnir završiti najbolje kako možemo", rekao je Mirsad Terzić.

Našoj reprezentaciji preostaju utakmice President Cupa, koje će odlučivati o konačnom plasmanu od 17-24. mjesta. Naš reprezentativac smatra da smo zaslužili više od ovog prvenstva, ali da će zajedno sa svojim saigračima dati maksimum do kraja.

"Mi smo pokazali da možemo mnogo, mnogo više nego ovo danas. Ovo je totalno nerealan rezultat. Pozitivna stvar u ovoj utakmici i na prvenstvu je što su mladi igrači stekli neko iskustvo. Pokušat ćemo odigrati preostale dvije utakmice za plasman što bolje"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije