Terzić raspoložen u pobjedi Veszprema

Stopostotan iz igre

Terzić raspoložen u pobjedi Veszprema

Dž. Mrakić

Mađarski Veszprem, aktuelni viceprvak Evrope, slavio je novu laganu pobjedu u SEHA ligi.

U okviru 17. kola regionalnog takmičenja Mađari su se sastali s ekipom Spartak Vojputa, a rezultat na kraju susreta glasio je 36:29.

Čak troje igrača iz redova pobjedničke ekipe postiglo je po pet golova (Slišković, Ivanscik i Zeitz), a dresu predstavnika Srbije najzapaženiji bio je Lojaničić sa četiri gola.

Vrijedi istaći da je u pobjedi svoje ekipe izuzetno raspoložen bio naš reprezentativac Mirsad Terzić, koji je timu iz Subotice postigao tri gola iz tri pokušaja. 

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Veszprem je trenutno prvi u SEHA ligi sa 40 bodova na svom kontu, koliko ima i drugoplasirani Vardar, ali sa dvije utakmice više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi