Nakon poraza od Bjelorusije

Terzić se našalio: Pobijedit ćemo Dansku

D. Kurbegović

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je večerašnjim remijem protiv Bjelorusije svela svoje šanse za plasman na Evropsko prvenstvo na minimum.

"Mislim da smo bili bolja ekipa od Bjelorusije večeras. Malo su sudije usporile igru i vratili su neke sumnjive odluke. Ne mogu reći da su oni krivi jer smo i mi griješili, ali u ovakvoj utakmici gdje nijanse odlučuju su u nekoliko navrata presudili u njihovu korist. Šteta. Mislim da Bjelorusija nije kvalitetnija od nas", rekao je Terzić.

Našoj reprezentaciji predstoji meč sa Danskom u kojem nam odgovara samo pobjeda. I sam Terzič je svjestan da će to biti izuzetno težak zadatak.

"Možemo li pobijediti Dansku? Možemo, sve ćemo pobijediti", kroz smijeh je rekao Terzić, a potom ozbiljnijim tonom istakao: "Teško... Danska je jedna ekipa iz vrha Evrope i posebno će nam biti teško jer igramo na njihovom terenu. Ipak, nećemo tamo otići sa bijelom zastavom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.