Teskeredžić: Cilj je jasan – Premijer liga

Najbolja igračica Zrinjskog

Teskeredžić: Cilj je jasan – Premijer liga

M. Maksimović

Ubjedljivim trijumfom nad Iskrom iz Bugojna rukometašice Zrinjskog dospjele su na čelo tabele u Prvoj ligi Federacije BiH, a jedna od najboljih igračica mostarskog kluba na spomenutom meču bila je Alma Teskeredžić.

"Bez obzira na pobjedu od deset pogodaka razlike, na kraju i nismo u potpunosti zadovoljne jer igra nije bila baš sjajna, kao što je bila na prethodnim utakmicama. Najvažniji su ipak bodovi, dok se greške lako mogu ispraviti", izjavila je Teskeredžić.


Rukometašica Zrinjskog zadovoljna je dosadašnjim igrama Zrinjskog, a jasan je i cilj do kraja sezone u drugom bh. rangu.


"Dosadašnji dio sezone možemo ocijeniti jako uspješnim, na pet mečeva doživjeli smo samo jedan poraz i to usljed nesretnih okolnosti. Pozitivno je i što mlade igračice sve više dobijaju priliku potvrđujući da su budućnost Zrinjskog. Naše ambicije su jasne, želimo s evratiti u društvo najboljih, dok i u slučaju da prvenstvo okončamo na drugom ili trećem mjestu nećemo biti nezadovoljne", kazala je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi