Težak poraz Borca u Našicama

U prijateljskom susretu

Težak poraz Borca u Našicama

A. Beganović

U okviru priprema za nastavak sezone u Našicama su prijateljski susret odigrali rukometaši Nexea i Borca iz Banja Luke, a sa ubjedljivih 39:23 slavili su domaći rukometaši.

Izabranici Kasima Kamenice u prijateljskom susretu su u svim elementima rukometne igre nadigrali Borac, te su na kraju slavili ubjedljivu pobjedu.

Kod pobjedničke momčadi najefikasniji su bili Vujić sa šest, te Lelić i Pavletić sa po pet golova. S druge strane kod Borca su najefikasniji bili Trivundža sa sedam, te Burić sa šest golova.

Prijateljski susret:
Nexe - Borac 39:23 (19:11)
RK NEXE: P.Lelić (9 obrana), Kozina 4, Bureš, Eter 2, F. Lelić 5, Mrđenović 3, Varvodić 2, Knez 2, Slišković 3, Pivac (7 obrana),Vujić 6, Tomić 2, Božić Pavletić 5, Šunjić, Obranović 2, Ivić 3.
Trener: Kasim Kamenica
RK BORAC: Haseljić (2 obrane), Vranješ 1, Janković, Građan 1, Hercegovac 1, Crnogaća, B.Burić (7 obrana), Mikić, S.Burić 6, Bezbradica, Rađenović, Delić 3, Trivundža 7, Malinović 3, Milas 1.
Trener: Zoran Trninić

SEDMERCI: Nexe 3/4 (F.Lelić 2, Vujić), Borac 2/2 (Trivundža 2).
ISKLJUČENJA: Nexe  2 minut3 (Tomić), Borac 6 minuta (Mikić, Trivundža, Malinović).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.