Tomić zadovoljan i pored poraza

Tomić zadovoljan i pored poraza

A. Beganović

Rukometaši Bosna BH Telecoma sinoć su na Mojmilu očekivano poraženi od Tatrana (38:28), no podmlađena momčad nije razočarala.

U duelu sa Tatranom na klupi Studenata debitovao je mladi stručnjak Goran Tomić, koji je zadovoljan sa onim što su sinoć pokazali njegovi izabranici.

"U duel sa Tatranom smo ušli opušteno, bez opterećenja. Momci su pokazali da znaju igrati rukomet i da će u dogledno vrijeme igrati sve bolje, te da će vremenom postati pravi tim. Igra u ovoj utakmici nas ne
smije zavarati i iz utakmice u utakmicu greške moramo ispravljati kako bi na kraju ispunili cilj, a to je da većina ovih momaka u dogledno vrijeme čini okosnicu buduće selekcije kluba ali i reprezentativnih selekcija BiH," rekao je Goran Tomić, novi trener Studenata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.