Kapiten zadovoljan

Toromanović: Idemo pobijediti Austriju

Kapiten rukometne reprezentacije BiH, Muhamed Toromanović, zadovoljan je nakon pobjede nad Iranom.

On je istakao kako je u početku utakmice bilo mnogo nervoze, ali da su sjajnom odbranom uspjeli da se vrate.

"Evidentno je bilo da smo počeli s nervozom i grčom, jer je ovo bio prvi nastup na Svjetskom prvenstvu. Moglo je bolje. Imali smo danas sreću što je bila slabija ekipa Irana. Da je to bila Austrija ili Makedonija, ne bismo se uspjeli vratiti iz zaostatka od četiri gola. Sutra moramo puno bolje otvoriti utakmicu, igrati svoju igru i privesti to kako treba kraju", istakao je kapiten bh. selekcije Muhamed Toromanović.

Prvo poluvrijeme naša selekcija je odigrala jako loše, a već sutra nam se tako nešto u duelu s Austrijom ne smije dogoditi.

"Igrali smo loše, imali smo puno tehničkih grešaka, nismo igrali odbranu. Davali su golovi koji su nespecifilni za nas. Posložili smo se u drugom poluvremenu. Samo se odbranom možemo vratiti i to smo uspjeli. Sutra očekujemo puno bolju utakmicu, svjesni smo značaja i idemo na pobjedu", rekao je Toromanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije