Kapiten Zmajeva

Toromanović: Osjetio sam da smo bolji i da možemo proći

Kapiten Muhamed Toromanović dao je značajan doprinos plasmanu rukometnih Zmajeva na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Popularni Tore po dolasku na sarajevski aerodrom bio je oduševljen dočekom, ali i ponosan na veliki uspjeh.

„Svima nam je to bio cilj u životu i san se ostvario. Ja sam igrao četiri baraža, uvijek nam je malo falilo, ali sada smo to preklopili i uspjeli se kvalifikovati protiv velike ekipe koju smo nadigrali i na našem i na njihovom terenu,“ izjavio je Toromanović, dodavši:

„Prezadovoljan sam. Imamo mladu, super ekipu i želim da na Svjetskom prvenstvu budemo još bolji. Nadam se da ćemo se kvalifikovati i na Evropsko prvenstvo. Atmosfera je uvijek genijalna. Ja ne kažem da sam vjerovao u pobjedu, ali sam osjetio da smo bolji i da možemo proći. Svi su bili izuzetno motivisani i koncentrisani i ja sam presretan.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.