U Gradačcu ne gube nadu

Za rukomet se živi

U Gradačcu ne gube nadu

E. Škorić

Rukometni klub Gradačac ne želi odustati od svojih sportskih ciljeva.

Gradačac više nije premijerligaš i u Sportskoj dvorani u gradu Zmaja od Bosne više ne gostuju rukometni velikani iz naše zemlje, ali to naravno nije bio razlog da svijet stane kada je u pitanju rukomet u Gradačcu.

Početak priprema zakazan je za drugu polovinu februara, a krenut će se sa novim stručnim štabom. Prozivku će obaviti Bojan Igračev i on će, kao bivši igrač ovog kluba, biti zadužen za početak priprema.

U klubu žele da formiraju dobru ekipu, da se pruži šansa mladim i sposobnim domaćim rukometašima i da se pokuša na taj način doći do dobrih rezultata. 

Predsjednik Osmanović i sekretar Taletović imaju puno posla ispred sebe, a nadaju se da će im se sa dobrom voljom i entuzijazmom pridružiti još neki rukometni zaljubljenici.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Situacija u RK Gradačac daleko je od sjajne, ali rukomet se uvijek volio na tim prostorima, a ne tako davno u dvorani su padali i najveći rukometni klubovi u Bosni i Hercegovini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi