U Međugorju se očekuje rekordan broj ekipa

U Međugorju se očekuje rekordan broj ekipa

A. Beganović

Kako se bliži početak najvećeg rukometnog tunrira u BiH 6. međunarodnog rukometnog tunira Bet Live cup - Međugorje 2011 zanimanje potencijalnih sudionika raste iz dana u dan tako da se ove godine očekuje rekordan broj sudionika.

Domaćinska atmosfera koju međugorski turnir pruža sve je više prepoznata, stoga je veliki broj dosadašnjih ekipa - sudionika Turnira potvrdilo svoj dolazak i ove godine.

Također očekujemo i prijave ostalih ekipa iz različitih zemalja koje će se po prvi puta natjecati u Međugorju.


Stoga ukoliko još niste registirali svoje ekipe učinite to što prije, a sve one ekipe koje to učine do 01.06.2011. očekuju besplatne majice Turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.