U ponedjeljak promocija SP-a, dolazi i Jasna Merdan-Kolar

Sve je bliže Svjetsko prvenstvo

U ponedjeljak promocija SP-a, dolazi i Jasna Merdan-Kolar

A. Beganović

Bosna i Hercegovina će od 14. jula do 1. avgusta biti domaćin Svjetskog juniorskog prvenstva za rukometaše, a u našoj krovnoj rukometnoj kući užurbano se radi na organizaciji istog.

Tako je u proteklim danima u Bosni i Hercegovini boravio izaslanik IHF-a, Philippe Bana, koji je zadovoljan napustio našu zemlju.

U svrhu promocije Svjetskog prvenstva u ponedjeljak će u Rukometnom savezu Bosne i Hercegovine biti održana press konferencija, a novinarima će se između ostalog obratiti i najbolja bosanskohercegovačka rukometašica svih vremena Jasna Merdan-Kolar, koja je glavna promoterka smotre najboljih juniorskih svjetskih selekcija.

Pored Jasne Merdan Kolar promociji Svjetskog prvenstva prisustvovat će i proslavljeni bosanskohercegovački rukometaši Milorad Karalić i Zdravko Rađenović, dok zbog ranije preuzetih obaveza u Sarajevo neće moći stići Abaz Arslanagić, koji će također raditi na promociji Svjetskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.