U srijedu spektakl u Boriku, Vranješ kupio GOld kartu

Borac - Zvezda

U srijedu spektakl u Boriku, Vranješ kupio GOld kartu

E. Škorić

Rukometni klub Borac u srijedu će ugostiti Crvenu zvezdu.

Zvezda predvođena legendarnim stručnjakom Nenadom Peruničićem gostovat će u Boriku, a meč se igra u srijedu od 19 sati. 

Iz RK Borac su objavili da je ulaznica za ovaj spektakl 5 KM, a u prodaji će biti od danasn a Trgu Krajine i u dvorani Borik. Za penzionere i djecu ispod 12 godina starosti ulaz je besplatan.

U međuvremenu, RK Borac m:tel je za narednu sezonu pripremio GOLD karte za ljubitelje rukometa u gradu na Vrbasu, a ponosni vlasnik jedne postao je i bh. reprezentativac Vladimir Vranješ.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Igrač Tatabanje (Mađarska) kupovinom GOLD karte odlučio je podržati bivši klub. Podsjećamo, vlasnici GOLD karte imaće obezbijeđeno parking mjesto ispred dvorane za vrijeme igranja utakmica, kako bi izbjegli gužvu, moći će ući na odvojen ulaz, imaće pristup VIP salonu, moći će ostvariti popuste u brojnim preduzećima, kao i druge pogodnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi