U Zagrebu zadovoljni zbog dolaska Čelice

U Zagrebu zadovoljni zbog dolaska Čelice

A. Beganović

Bosanskohercegovački rukometni reprezentativac Duško Čelica pojačao je redove hrvatskog prvaka Zagreba.

Čelica je u Zagreb stigao iz Cesson-Rennesa s kojim je sporazumno raskinuo saradnju.

"Imali smo sreće s Čelicom jer mu u junu naredne godine ističe ugovor, pa su ga iz Cesson-Rennesa odlučili ranije pustiti. On s nama ide na put u Novi Sad. Ima pravo nastupa u Seha ligi, a na treneru je da odluči da li će mu dati priliku", izjavio je za Sportnet.hr menadžer Zagreba, Božidar Jović.

"U Ligi prvaka pravo nastupa ima tek od februara, a on je igrač koji nam treba da popuni rupe na nekim mjestima. U kvalifikacijama za BiH pruža sjajne partije i jedan je od nositelja igre reprezentacije koja se plasirala na Svjetsko prvenstvo", dodao je Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.