U Zenici održan međunarodni rukometni turnir

U organizaciji škole rukometa Čelik junior

U Zenici održan međunarodni rukometni turnir

Danas je u sportskoj dvorani Bilimišće u Zenici završen treći tradicionalni međunarnodni rukometni turnir prijateljstva u organizaciji škole rukometa "Čelik junior".

U finalu ovog takmičenja igrale su ekipe RK Nexe i RK Krim Olimpija u selekciji 1996. godišta, a prvo mjesto je pripalo Krim-Olimpiji, koja je slavila sa 25:23, te su joj uručene diplome i nagrade za osvajanje prvog mjesta na ovom takmičenju.

 

Drugoplasirana ekipa je bila RK Brod, a treće mjesto pripalo je rukometašima Krivaje.

 

Domaćin ovog takmičenja, ŠR Čelik Junior, osvojio je treće mjesto na ovom takmičenju u kategoriji godišta 1996/97, a rukometaši Krim-Olimpije slavili su i u finalu kategorije 1997/98 gdje su igrali protiv rukometaša Broda.

 

Na turniru je učestvovalo sedam ekipa iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, te Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.