U Zrinjskom se nadaju još jednoj domaćoj pobjedi

U Zrinjskom se nadaju još jednoj domaćoj pobjedi

M. Maksimović

Rukometaši Zrinjskog sutra će u dvorani Bijeli brijeg u Mostaru ugostiti Slogu u okviru devetog kola Premijer lige BiH. 

Kapiten Plemića Bero Mandarić nadam se povoljnom ishodu meča po Mostarce.

“Kod Sloge nije bajna situacija, ali to nije znak da se smijemo opustiti. Dolaze nam nakon teškog poraza od Maglaja i vjerujem da za nas neće biti problema ako odgovorno odigramo odbranu“, najavio je Mandarić.

Do kraja godine Zrinjski će biti domaćin Slogi, Konjuhu i Krajini, dok će u goste Prijedoru i Hercegovini. 

“Domaće utakmice su od velike važnosti i u njima ne pomišljamo na gubitak bodova, a nadam se da možemo savladati i Prijedor i Hercegovinu koju smo pobijedili u Kupu. Teže će biti s Prijedorom koji je domaćinska ekipa. S 15 bodova iz pet utakmica imali bismo priliku za ulazak u doigravanje“, dodao je Mandarić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Zrinjski će nastupit oslabljen bez Vedrana Delića koji je na nedavnoj kup utakmici u Nevesinju povrijedio mišić, dok od ranije nedostaje i Damir Džeba. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi