Umjesto utakmice u Mejdanu održan trening

Rukometašice Leotara se nisu pojavile

Umjesto utakmice u Mejdanu održan trening

J. Duvnjaković

Rukometašice Jedinstva danas su u okviru 3. kola Premijer rukometne lige BiH za žene u Mejdanu od 19 sati po rasporedu trebale odigrati utakmicu protiv ekipe Leotara iz Trebinja.

Međutim, do termina odigravnja utakmice gošće iz Trebinja se iz za sada nepoznatih razloga nisu pojavile u Tuzli. 

Pobjeda je nakon isteka roka od stane delegate dodijeljena Jedinstvu. Utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 10:0, a ekipi Leotara slijedi oduzimanje jednog boda. 

Trener Jedinstva Zvjezdan Tomić je nakon zagrijavanja odlučio nastaviti sa treningom, a publika je dobila priliku da sa tribina pogleda neplanirani trening popularnih "Labudica".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi