Unčanin: Dali smo sve od sebe, ali Borac je bio bolji tim

Strateg Konjuha nakon poraza

Unčanin: Dali smo sve od sebe, ali Borac je bio bolji tim

D. Vejo

Rukometaši Konjuha su večeras u Banjaluci pretrpjeli drugi uzastopni poraz od kada je nastavljeno prvenstvo nakon tronedjeljne pauze. 

Povodom večerašnjeg poraza, oglasio se i trener tima iz Živinica.

"Znali smo da je Borac favorit i da ćemo teško doći do bodova. Htjeli smo dati maksimum u Banjaluci, pa šta bude. Imali smo peh da su nam se tri ključna igrača povrijedila protiv Vogošće, tako da smo oslabljeni došli na gostovanje, tačnije sa 12 igrača. Čestitam Borcu, ali i mojim igračima jer su odigrali maksimalno večeras i dali sve od sebe. Nekolicina igrača je dobila nešto veću minutažu nego do sada, te smatram da su istu dobro iskoristili", zaključio je za SportSport.ba trener Konjuha, Bojan Unčanin.

Za tim iz Živinica nema odmora, jer ih već u srijedu očekuje meč sa Maglajom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi