Unčanin: Maglaj moramo shvatiti ozbiljno

Trener Borca m:tel

Unčanin: Maglaj moramo shvatiti ozbiljno

Nova sezona Premijer lige počela je prošlog vikenda, a rukometaši Borca m:tel bili su slobodni u prvom kolu. Borbu za odbranu titule šampiona, crveno-plavi počinju u subotu, od 18 časova, kada u SD „Borik“ dočekuju rukometaše Maglaja.

I članovi stručnog štaba i igrači jedva čekaju da počne borba za bodove i da prikažu ono na čemu su radili protekla dva mjeseca pripremnog perioda.

Trener Borca m:tel, Bojan Unčanin, poručio je na današnjoj konferenciji za novinare da utakmica sa ekipom Magalaj sigurno neće biti laka, kako neki očekuju.

"Tim Maglaja pretrpio je određene promjene u odnosu na prethodnu sezonu, kada je igrčki kadar u pitanju. Uspjeli smo da dođemo do informacija o njihovim utakmicama na pripremama. Moram reći da su to dosta korektno odigrali. Zbog utakmice koju su odigrali u prošlom kolu protiv Dervente, moramo da ih shvatimo ozbiljno", istakao je Unčanin i dodao da će čuvari mreže najveće probleme imati sa bekovima gostiju.

Smatra da je Maglaj u napadu opasniji nego prošle sezone, iako su ostali bez najboljeg igrača.

"Iako ih je napustio najbolji igrač Čičkušić, dobro su se pojačali. Doveli su lijevog beka koji je prošle godine nastupao u Kataru, kao i još jednog igrača na poziciji desnog beka. Uz sve momke koji su tu ostali iz prošle sezone, sigurno je da imaju kvalitet", ocijenio je šef stručnog štaba Borca.

Kapiten Banjalučna, Đorđe Ćelić, naveo je da su se posljednjih desetak dana posebno pripremali za utakmicu protiv Maglaja.

"Oni su promijenili nekoliko igrača, ali stil igre nisu, tako da nam nisu nepoznanica. Mi smo imali dosta problema sa povredama, ali mi smo domaćini i idemo po pobjedu. Iako je Maglaj kvalitetna ekipa, mislim da, ako budemo odigrali na svom nivou, pobjeda neće doći u pitanje", izričit je Čelić.

Snažni pivotmen pozovao je navijače da dođu u što većem broju i podrže ekipu na putu prema odbrani titule.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Prvu utakmicu u novoj sezoni rukometaši Borca m:tel neće odigrati u punom sastavu, jer će zbog povreda odsustvovati desni bekovi Komnenović i Šešić, kao i Nemanja Bezbradica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi