Unčanin: Protiv Slavije idemo na tri boda

Nakon pobjede nad Vogošćom

Unčanin: Protiv Slavije idemo na tri boda

S. Mlaćo

Rukometaši Borca m:tel sinoć su u derbiju 4. kola Premijer lige BiH savladali RK Vogošća PH 22:21 u veoma neizvjesnom meču.

Borac je imao više znanja i sreće na kraju te obradovao svoje navijače.

"Čestitao bi Vogošći na fer i korektnoj igri. Na kraju smo imali više sreće, ali bez obzira na to mislim da smo slavili zasluženo. Bez obzira na neizvjesnu završnicu mi smo kontrolisali cijelim tokom susreta igru, a na golu Vogošće je briljirao Haseljić koji je odbranio dosta jakih šuteva", kazao je trener Borca Bojan Unčanin.

"Nemamo puno vremena za odmor, idemo dalje. Čestitam momcima na pobjedi. Protiv Slavije očekujemo tri boda jer mi svaku utakmicu idemo na pobjedu", dodao je Unčanin.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi