Unčanin: Sami odlučujemo o svojoj sudbini

Rukometaš Borca poručio

Unčanin: Sami odlučujemo o svojoj sudbini

D. Vejo

Želja za uspjehom, volja, trud, rad vodili su rukometaše banjalučkog Borca do velikih pobjeda i na korak od titule ove sezone u Premijer ligi BiH.

Nakon što su pali Vogošća i Izviđač, sinoć je na red došao i Konjuh kojeg su kao prethodna dva protivnika, Banjalučani praktično pomeli na parketu.

Sada se čeka subota i utakmica protiv Vogošće za čast i dostojanstvo.

"Utakmica kao i svaka druga. Iz iskustva znam da je u meč pogrešno ući sa nekim revanšizmom. Konjuh je dobro i prošao za razliku od ostalih ekipa koje su gostovale ovdje. Prezadovoljan sam, pogotovo u posljednja tri kola gdje smo pružili sjajne partije. Sada sa velikom nadom i samopouzdanjem dočekujemo meč sa Vogošćom. Na posljednje gostovanje idemo odlučni da napravimo što bolji rezultat i da tako sami odlučujemo o svojoj sudbini", rekao je rukometaš Borca, Dejan Unčanin.

Utakmica između Vogošće i Borca na rasporedu je u subotu od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi