Unčanin: Uspjeli smo sačuvati prednost, zadovoljan sam

Borac slavio nad neugodnom Bosnom iz Visokog

Unčanin: Uspjeli smo sačuvati prednost, zadovoljan sam

S. Mlaćo

Rukometaši banjalučkog Borca savladali su Bosnu iz Visokog 28:27, te se tako vratili na pobjednički kolosijek.

Borac je nastupao oslabljen, ali ipak slavio veoma važnu pobjedu.

"Očekivali smo pobjedu, ali ne sa ovako neizvjesnim krajem. Imali smo problema sa povredama i to se vidjelo zadnjih 15 minuta kada smo pali psihički i fizički. Imali smo na poluvremenu šest golova razlike, ali je od 40. minute uslijedio pad i bili smo i brzopleti. Gosti su nam prišli na jedan gol razlike, ali uspjeli smo dobro odbranom sačuvati prednost. Moglo je biti i drugačije, no zadovoljan sam", kazao je trener Banjalučana Bojan Unčanin.

"Nimalo jednostavna utakmica, ali uspjeli smo da pobjedimo. Nedostajalo nam je puno igrača i nadam se da će se oni što prije oporaviti", dodao je golman Borca Arman Beširević.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U narednom kolu RK Borac gostuje u Živinice Konjuhu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi